Adverteren

UIT Nijmegen is het toonaangevende gratis stadsmagazine voor Nijmegenaren en omstreken. Met een oplage van 70.000 en een lezersbereik van ruim 200.000, is UIT Nijmegen hét geschikte medium om je advertenties in te plaatsen. Maandelijks schrijven onze redacteuren en columnisten over onder meer het laatste nieuws uit de regio, spannende reportages, meeslepende interviews, buitensporige shopsessies, kritische restaurantrecensies en de complete agenda met concerten, festivals, exposities en andere evenementen. En dat zowel online als offline!

Stadsmagazine UIT Nijmegen biedt alles wat een inwoner van de grote stad interesseert: nieuws uit de stad, reportages uit het culturele leven, persoonlijke tips van bekende en onbekende Nijmegenaren, culturele uitstapjes en diepte-interviews met BN’ers als Jeroen van der Boom, Gers Pardoel, Herman van Veen en Tineke Schouten. De uitgebreide agenda en persoonlijke tips van Nijmegenaren helpen de lezer om een keuze te maken uit het complete aanbod van evenementen en cultuur, horeca en detailhandel.

Als crossmediaal stadsmagazine beschikt UIT Nijmegen over verschillende communicatiemiddelen voor een optimaal bereik van diverse doelgroepen. Als bedrijf in de omgeving van Nijmegen kunt u gebruik maken van de diverse advertentiemogelijkheden om uw doelgroep zo efficiënt en gericht mogelijk aan te spreken.

Een overzicht van de mogelijkheden voor adverteren in het stadsmagazine, het bereik van het magazine en de tarieven vindt u in het document Tarievenkaart UIT Nijmegen.

Indien u een evenement wilt toevoegen aan onze agenda online of in het magazine, kunt u contact met ons opnemen. Ook als u uw bedrijf onder de aandacht wilt brengen op onze website of via onze social media kanalen, kunt u ons altijd een mailtje sturen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen door een van onze redacteuren.

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

info@uitnijmegen.nl of via 024 – 360 92 88

Wanneer verschijnt UIT?

UIT Nijmegen verschijnt 12 keer per jaar in een oplage van 70.000 exemplaren. Het is een full colour magazine gedrukt op glimmend papier. Online worden er dagelijks berichten geplaatst op deze website en social media kanalen.

Waar kan ik hem vinden?

Naast de verspreiding van 58.000 exemplaren aan huis liggen er 12.000 magazines op talloze aflegpunten in de regio. Dit zijn onder andere VVV-kantoren, supermarkten, tankstations, theaters, concertzalen, bioscopen, musea, bibliotheken, boekhandels, restaurants, koffiebars en hotels.